Wednesday, March 7, 2012

Pelanggan Kitchenaid dari Serdang

Salam semua,

Lama juga tak update blog ni ya... Ini ada sikit berita dari pelanggan Kitchenaid stand mixer. Beliau ni pun bakers jugak... blog dia pun nice sangat... Tgok la kat sini...

http://cikepel.blogspot.com/

Mula-mula tu Kak Wan ni order colour hitam tak silap saya. Then dia teringin pulak nak colour pink yg cute tu... Jenuh juga la kami nak deal colour tu. At last tercapai juga la hajat Kak Wan ni. Memang cute betul kitchenaid colour pink ni. Ini ada gambar saya snap dr blog beliau...



get this widget here
Related Posts with Thumbnails

Top 10 Members

Malaysia Online Shopping

MalaysiaOnlineShoppingDirectory.com