Tuesday, December 27, 2011

Chef Khairi & Angry Bird Cake

Salam Semua !

Sori le tak dapat update sangat blog ni. Dalam cuti hari tu agak bz sikit dengan tempahan yang macam2 jenis. Ada setengah kek tu njust saya upload gambarnya kat koleksi. Tak sempat nak buat posting. Apapun harap follow saya di facebook dengan update terbaru dan hasil yang saya hasilkan buat setakat ni.

Ini antara gambar bersama Chef Khairi dalam ' Jalan-Jalan Jom Baking II'' .
















Ini adalah kek angry bird yang agak susah untuk disiapkan. Selepas pulang dari bercuti di Kedah, aku kena siapkan sebiji kek angry bird. Berpeluh juga mencari source yang sesuai sebab nak buat guna fondant dan gumpaste. Lastly dapat jugak siapkannya. Hampir 2 jam jugak bertungkus-lumus menyiapkannya hehe... Di sini ada beberapa gambar untuk tatapan sahabat-sahabatku...































get this widget here
Related Posts with Thumbnails

Top 10 Members

Malaysia Online Shopping

MalaysiaOnlineShoppingDirectory.com