Tuesday, November 15, 2011

Cupcakes Bouquet

Salam Semua,

Baru ni saya ditempah satu 'cenderahati' untuk perasmi Hari Anugerah Sekolah. Perasmi tu pulak seorang YB. YB Nolee Asyilin Binti Dato' Radzi. ( Adun Tualang Sekah ). Jenuh jugakla saya nak siapkan souvenir tu. Berejam jugak fikirkan idea nak buat. Tanya suami dan search merata tempat nak cari idea buatkannya. Akhirnya terbuat jugalah souvenir gift tu. Inilah hasil yang tak seberapa...


Ok... cuba teka yang mana satu cupcakes souvenir tu ? Hehehe... mestilah yang warna putih tu...










Angle gambar tak berapa nampak. Nampak 2 je cupcakes kat situ tapi sebenarnya ada 6 biji...











Haaa... ini nampakkan 6 biji cupcakes tu. Hmmm so sesiapa yang rasa-rasa nak order souvenir macam ni untuk function-function rasmi atau tak rasmi just contact me ok. Harga yang saya beri bermula dari RM50(+-).( Still negotiable.)
get this widget here
Related Posts with Thumbnails

Top 10 Members

Malaysia Online Shopping

MalaysiaOnlineShoppingDirectory.com