Saturday, January 14, 2012

Kelas Kek Kontinental

Salam semua...
Petang tadi baru selesai kelas kek kontinental Red Velvet dan Italian Rainbow.Kali ini student saya...cikgu Parimalah...rakan mengajar satu sekolah.Dia ni pulak memang suka buat kek dan dah jadi tokeh kek pun...Dia kata teringin nak belajar buat Italian Rainbow sebab kek tu cantik.Colourful.... Lagi satu kek Red Velvet.Sebelum ni pun di pernah jugak buat kek ni tapi dia kata tak berapa sedap.So, tu yang dia teringin attend kelas ni...Anyway, thanks ya Parimalah.....Lepas ni boleh ambik order dua kek ni ye...













get this widget here
Related Posts with Thumbnails

Top 10 Members

Malaysia Online Shopping

MalaysiaOnlineShoppingDirectory.com